Cooling hära !

GRATTIS TILL MIG O FRIDA! Vi vann tvåltävlingen! =D
Hadde ett tvålprojekt förra veckan då vi skulle skapa en egen tvål och försöka sälja in oss i klassen med den, och vi lyckades. Kom delan första plats, men vet med all säkerhet att vi är den sanna vinnaren ^^
Visste att vi hade fått röster men var helt säker på att vi inte skulle vinna. Med en solklar uttänkt tvål och med dem rätta orden vann vi! Första pris, GODIS!! mohahahha gott!




aja nu ska jag och frida gå och kolla på Mtv, sjuna med lite och frossa i oss vinsten för att senare planera ut vad hennes mamma ska få i födeledagspresent, hon fyller nämligen år idag OCH så har dom 20 års jubileum, vart gifta i 20 år. Oj, tänk om alla kunde vara så (= Tjing!


Ibland hoppas man bara inte att drömmar blir till verklighet

Det har börjat blivit som en vana; att gå hem själv på vardagskvällar kan framkalla ångest!
Totalt bevisat enligt mig själv och nu bannemig ska jag förklara varför!

Två äckligt sliskiga utländska män står och råglor och sätter sig nästintill brevid mig (det verkar ha blivit en trend) och håller på o apar sig. Måndagar har här med blivit dagen för de 20-30åriga turkarna.
Hoppar av tåget och kan inte bestämma mig om jag ska ta bussen som går om 20 min eller om jag ska hem.. det framkallar min såklart världskända beslutsångets, men tar tillslut mig själv i kragen och bär ut mig själv i kylan och lunkar sakta fram igenom kungsängens dystra, grisiflyttade centrum..
Har hörlurarna inploppade i öronen med högsta volym på metall, då jag mellan refrängerna (?) hör någon skrika.. Jo självklart en tjej som står och skriker från balkongen.. skulle kunna gissa på att det var till en katt kanske.. skakar på huvudet och går vidare.. musiken byts till en lugnt rocklåt och jag går o drömmer i min egna lilla värld.
Tror jag kom för långt in i fantasin, såg en man i buskarna.. Jag stänger av musiken och kollar, men nääh ingen man där inte, FAN tänkte att jag vill ha lite sällskap.
Börjar höra någon vissla någon ironisk melodi, skuggor och så börjar jag få nojjor om att det kommer hoppa ner monster från träden jag går under.. SJUK! slår mig själv i huvudet några gånger, men fantasin fortsätter flöda på!
Dörren mellan fantasin o verkligheten slog slint idag.. hahahhaha! Måste fan sova, är hundra på att det beror på min sömnlösa helg. (sov för den delen inte mkt inatt då jag hade The Hills maraton! så smart jag ÄR).. Så nu ska jag bannemig ta ngt och äta, borsta tänkerna (såklart!?) och få mig en lång skön skönhetssömn!


Juste var nästan påväg att glömma!
Inte nog med min fuckade fantasi går igång så går min väska sönder på vägen så jag får hålla hela bagen i famnen! INTE MIN DAG IDAG!


Helkväll med The Hills

Har haft en helkväll framför The Hills season 3.
Det är så sjukt hur man kan fastna framför datan sådär. Haha, nu ska jag se vidare! Puss

sjukligt mätt, men ändå så jävla sugen

Jag har grymt tråkigt, vet inte vad jag ska göra! Kolla någon film kanske? Njaaa, har redan sett alla bra. Kolla hemsidor? HAHA har grött ut varenda sida som har något om kläder, smink, skor och inredning.. sjukt!
Funderar på att gå så lågt att ta något att äta. Är sjukt mätt sedan middagen jag åt för en timme sedan, och av glassen som jag tog som efterrätt.. Men vill ta något bara för att jag vill ha. Är sjukt mätt, men så sjukt sugen!
Åh tänk er en stor skagenmacka på Tasty's eller en plussmeny på McDonalds.. eller en smörgåstårta! Åh fyfan va vidrigt gott !!! Nej nu jävlar, nu ska jag bannemig gå och göra en kladdkaka!


TJOCKISTEST !

Mat jag tycker om;
[/] Pizza
[x] Allt friterat
[x] Donken
[x] Max
[x] Sibylla
[x] Burger King
[x] Tacos
[x] Kebab

Snacks och godis jag gillar;
[x] Chips
[/] Popcorn
[x] Lösgodis
[x] Choklad
[x] Lakrits
[ ] Mint
[/] Salta Pinnar
[ ] Gelé
[x] Skum
[x] Kola

Dricka jag gillar;
[x] Allt med alkohol (typ öl, vin och cider, men cider är dock tanktdricka)
[x] Coca Cola
[x] Lightläsk
[x] Fanta
[x] Sprite
[x] Trocadero
[x] Kolsyrat vatten
[x] Kolsyrat vatten med smak.
[x] Red Bull eller annan energigivande dricka
[ ] Must

MOTION
[ ] Du motionerar varje dag
[x] Du motionerar 3 - 5 dadag i veckan
[ ] Du motionerar 1 - 3 dagar i veckan
[ ] Du motionerar aldrig

DIN KROPP
[x] Du har dubbelhaka ( haha en ren självklarhet ^^)
[ ] Du har vällingkinder
[ ] Ditt midjemått är större än 90 cm.
[ ] Din vikt är över 68 kg
[ ] Du har klädstorlek 42 (M)
[x] Du har blivit kallad tjockis
[ ] Du har blivit mobbad för det.

HÄLSA
[x] Efter 2 meter när du springer, så är du "död"
[ ] Ditt beeptestresultat är under 3.
[ ] Du går / har gått hos en dietist
[ ] Du har gått i en grupp med andra överviktiga
[ ] Du har fått sjukdomar som fetma eller diabetes.

Resultat : 27 ½

0-10: Hej skinny. Du bör nog äta mera!
11 - 19: Du är "normal"
20 - 25: Du kanske bör tänka på din vikt....
26 - 35: Du är tjockare än andra. Se upp! Speciellt vid juletid.
36 - 42: TJOCKIS


söndagsöndag, en en gång söndag

Har sökt igenom hela lägenheten, under kuddar, under möbler, i kylskåpet.. ingen syn efter Farmor! Hon är helt gone.
Anledningen varför jag gick upp så tidigt i morse var för att jag skulle komma hem innan pappa, farmor och andreas skulle åka och lämna henne i upplandsväsby. Hon ska nämnligen hem idag.. Äsch tar allt från början istället.

Igår åkte jag och frida till Kista för att svulla i affärer och i mat, vi kom dit och gick direkt till McDonalds och svulla, mådde illa efter all mat jag tryckt i mig så gick tog det lilla lugna ett tag. Efter blev det jakt på kläder men icke sa nicke, inget föll mig i smak idag, hittade ingenting som jag kunde köpa. Hittade iofs en grymt snygg BH från H&M specialgjord så man kan ta bort axelbanden och andvända under en axelbandlös klänning/topp. Skitsnygg, verkligen! Men den var lite sönder i sidan och hittade ingen annan i samma storlek så får åka tillbaka nästa vecka och kolla igen eller så drar jag bara till ngn annan H&M. Den ska investeras! ^^

Jenny ringde och sa att vi skulle komma till bålsta, så efter att jha tröttnat stort på Kista så åkte vi direkt till Bålsta. Där laddades drickan upp och vi började spela olika kortspel. Ölspel med Vin & Grogg.. hahah, smakade inte det bästa när man fick X- antar för många klunkar, haha! Sliten som både jag och Frida var sedan dagen innan så var vi grovt trötta, hade bara ätit en burgare på hela dagen så kände att denna kväll kommer inte båda bra för varken jag eller frida. Men jag mådde prima, blev bara piggare o piggare av kaffet vi satte på så för mig var det lugna nöten. Men Fridas kväll vet jag inte om det var, Fredag för mig, Lördag för Frida. Denna helg har varit någon utav dem ovanliga.

Jag får sova på soffan o frida deckade i sängen brevid, stendöd. Ställde klockan på 10 dagen efter och låg och höll i mobilen hela natten så att jag visste att jag skulle vara nära och vakna av väckarklockan vid 10. Har ju lovat att säga hejdå till farmor. Vaknar halv 11 av att Jenny smyger in i vardagsrummet lite tyst. Men jag har varit så orolig hela natten att jag inte ska vakna att jag nästan vart halvt vaken hela natten ist, lyckat! Äter frukost och kollar lite tv, och sen åker vi hem. Btw, 24 fucking kronor för att åka mellan Bålsta och Kungsängen! Helt jävla idiotiskt, är dom så dumma att lägga in bålsta på linjen får dom fan gå efter alla andra stationer, vafan, idioti helt enkelt !
Tar en promenad från stationen hem och blir omkörd av en tant på en rullstolsliknande elbil HAHA, kommer helt ärligt inte på vafan den kallas men det låter snyggt ^^,
Aja, när jag kommer hem så är ingensom helst hemma, och här står jag, utan att ha sagt hej då till farmor, pappa kommer snart hem och är saäkert rosenrasande, men det är smällar man får ta.. Tar det när det kommer. Nu ska jag bege mig mot köket och ta liet cocacola och kolla i IKEA katalogen och kolla lite som ska inskaffas för denna lägenhet. Jag menar när man bor ensamn tjej i huset med bara en pappa som inte bryr sig om det värst så mkt och en liten knottkille på 3 år varannan helg så blire lätt en ungkarlslya. Men det ska ändras! mohaha ^^

Andreas o Astrid
Här är den världkända skvallerpressen-Farmor och lillkebrorsan Andreas

Frussen Lördag

Haha jadu som ni ser i inlägget innan så var jag ganska full.. ILLA!
Man kan nog förstå det mesta skulle jag tro, men wtf skit samma =)
Hela gårdagen var en testnng för mig.
3 gången gillt med energidryck med alkohol - klarar ej av det! Blir hel cocobeng i huvudet. På de (nu tre) gånger jag druckit det så har jag - spytt som ett as, skrikit, gråtit, försökt slåss (men inte gått så bra med take spagettiarmar o ben), deckat - jadu kan igentligen hålla på ett jävla bra tag till men är för bakis för att igentligen skriva..
kroppen är helt utslagen, är helt frussen, illamående och så är jag kissnödig heeeela tiden fast jag inte kan pissa det kommer inget! (:O), ungefär som när man har urininfektion (utan smärtan).

Eftersom det inte blev något Kista igår för det blev allt för sent och Lovisa var allt för seg så blev det som det blev igår och hon o jag satsade på denna dag ist. Skulle höras när vi vaknade och säga plats o tid.
Lovisa var seg som ett as och vägrade åka till alla ställen jag gav förslag på o jag hennes.
eftersom hon bor i Ekerö och jag i Kungsängen och sätten att åka från sitt ställe var så komliserade så tillslut efter många timmar blev det försent att ens åka dit, hon skulle ha slävktmiddag vid halv 6 satt..
Blev bjuden på fest hos Malin, men som det ser ut nu så orkar jag varken dricka eller le idag, så tänkte dra dit på fest nästa helg istället, fest där med då.

Menmen, nu sitter jag hemma hps frida och hon kom nyss ut från duschen för vi ska bege oss mot Kista och frossa på donken o i affärer, det behöver man varken dicka eller le för så det passa oss utmärkt..
Menmen nu ska jag be henne skunda sig lite

- Kista here we come!

Hwj hopp!! kom nyss hem" Skippade Kista (bliev ladeelev fösrsen så måöte filip o adam och mötte palle o sami.. drog och hömtade frida oxh sendan blev det ååöaneriong förm kvällebn ^^

DRICKAAAAAAAAAAAAAAA ooooohjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

köpte hem lite dricka och började supoa hops Adam.. Stog på Övervvåninens plan på balkomenn och råkade kasta ut adams las så fort utmed damsugaren och qviippps så var spilllet borta (uuuuups) men iallafall.. dog toöö jakan och full som jag var (som ett svin) kom jag onte in (förvånandsv'ärt(?)) träffa en fylleapa ocg sedan driogm vi trill bussen.. dä r vi träffade Corro.. som jag kände tidigare sedan  manges studentskiva! skit kul vare, tills honn skulle hoppa av, då jävlar, då mådde jag illa(elller det gjorde jag tidihgare oxå) menn hoppa av Caoor hjälpte mig spy och ALDRIG mer AAAAAAALDRIG mer ska jga dricka vodkaredbull.. tredje gpngen gills sänger man.. och så blire.. aldirg mer!! fyfan!! alla gånger jag druckit det han jga spytt som fan... jag klarar det inte så enkeltm är det.. ENKELT..
nu siotter jag här meed FIlip o Frida o ska sova,, hoppas det går.. frå väll ta o h spy en gång till innan jag sover.. hahahah omg cp ja är  -.-

AJA god nastt era cpapooor!!!!!

Griffin House - Better than love

lyrics

i wanna make you swett!

Är på nå jävla cp humör idag, underbart glad och sprallig! Have no idea varför men kanske har med personerna runt om mig! Haha, alla är så gulliga.. eller ja vissa, dom kan pulla sig själv i röven.. ahöahöahö!
Nej men iallafall tillbaka till mig, jag har rökt endast en cigarett idag och är på detta humör.. kanske fått någon uppenbarelse om att livet leker. För det gör det, galet.
Har iallafall lärt mig att man aldrig ska förlita sig på någon, för personer förändras oavsett om det är på gott eller ont, så kommer folk fortsätta göra det.. Så ska sluta tänka på alla andra och hoppas att dem tänker på mig med, ska sluta med det helt och köra mitt race, hjälpa mig själv istället för andra (såklart jag inte ska sluta bry mig, men måste ta mig själv i första hand för en gångs skull). Tror det är det jag insett idag faktiskt.. att jag ska tänka på mig själv och det ahr gett mig hopp om allt, om att allt kommer fixa sig bara jag vill!
Men sen igen, allt jag gör för otur med sig, så får helt enkelt andvända oturen och vända det till något annat ^^,

OTIPPAT ! haha

Dagens låt: Bobban marlan - A lallalallalal long kalsong


mööp

Idag kommer lilla plågan Andreas tha maan hem! Ett tag sedan man träffade honom, så ska leka med han extra mkt denna gång ^^, haha tycker synd om han, mohahha!
I helgen annars så planerar jag att åka till Kista/stan beror helt på hur mkt klockan är osv.. Sen ska jag träffa Lovisa, var ett jävla bra tag sedan sist..

han vill va som lejonhjärta, det vill inte jag!

Fredag morgon

Go' morron era små glada pygmé-wannabes ^^ Sovit gott? det har bannemig jag gjort så fred till världen idag fan.
försov mig lite (som jag gör varje dag, nu för tiden) men det är inte så farligt, hinner med det mesta ändå.

Solen skiner för fullt, målnen ligger lätt över himelen och jag ser hur kallt det kommer vara nu när jag kollar ut genom fönstret.. shit, måste inskaffa en jacka =S. Hoppas mitt omdömme om vädret inte stämmer exakt så slipper jag gå me nått alls idag (kanske vara naken?). Skulle alltid vara nått.

Nej nu ska jag gå och sminka mig en snabbis, 25 över ska jag möta Frida utanför porten.
Have a nice day!

Oh it makes me horny

Telefonen ringde och linda stog utanför med bilen och bad oss spinga och hoppa in, sagt som gjort och vi var på väg mot kista. Dagens uppdrag: hitta klädesplagg till Linda tills på lördag.
Vi kom till Kista centrum och Lida begav sig till frisören som hon fick för sig att hon behövde, så jag och frida gick runt och leta efter kläder till både henne och till oss. Blev kär i två par nya pumps! Mina älsklingar, ena kostade tusen kronor, så njaaa får fota dem och sätta upp bilden på väggen och be till dem samtidigt som jag tar min kvällsbön ^^
Hittade lite idéer om vad höstgarderoben skulle innehålla så nästa helg då pengarna kommer in blir det jakt! åh kan knappt bärga mig *horny*

Har även beslutat mig för frillan! Brunt blire! Trött på det blonda, skit snyggt visst! men den där utväxten.. whats up med den lixom.. och den kommer alltid vara där oavsett hur mkt jag färgar, så brownie here i come! mörktmörkt brunt nästintill svart och så långt hår! PORR

Börjar bli lite kåt här i min ensamhet nu när jag tänker på allt detta fan ^^ får ta en liten snabbis nu innan jag fortsätter städar på rummet och letar efter min mobil (som förövrigt är borta - igen (vet inte om jag skrivit det i något tidigare inlägg isf skriver jag det igen))

KYSS

fifan!

har en äckligt irriterad liten skitunge här brevid mig, hur ska jag handskas med detta? Ja, troligen med att bara låta det bara, eftersom också är en just nu.. Har ätit så magen står ut 7 decimeter, ögonen har proppat ut men ändå är jag sugen på den där skagenmackan på Tasty's eller en fet jävla meny på McDonald's. Ogott!

känner hur jag gäser i magen av all mat man tryckt i sig denna vecka, gosh! Och vad beror det på? Jo dom där cigaretterna, dom där äckligt goda cigaretterna! Fyfan för dig som uppfan dem.. Behovet är stort och chansen är liten av få dem.. Men hey, thats life, behöver vänta tills imorgon då rullar pengarna in och det är lika med cigaretter och bira! MYS!

aja ska dra mig nu innan hon hoppar på och dödar mig! Tjing

Skatteverket goes on the wild side?

Fått brev från skatteverket. De är skyldiga mig pengar! Hela 1:- !! Och dom vill inte ge mig dom, vilka jävla snåljåpar. Tänk om jag behöver dem någon gång här framöver? Då står jag där och kan inte genomföra köpet pga denna krona. + har dom inte tänkt på att själva brevet säkert är uppe i en summa på 2-3 kronor, så där gick dom back dom satans tjuvarna.


Som the old wise grandmah'  säger;
" en krona kan vara en början till en hel miljon "

Denna värld slutar aldirg förvåna mig.

Börjar med att det står en turk på Bro station och råglor på mig, "jävla äckel", tänker jag och går vidare och hoppar på tåget. Enast jag och två andra hoppar på denna vagn och ena killen (20-30 år) ställer sig brevid mig där jag sitter och frågar om det är okey att sätta sig brevid. Jag kollar runt i den nästintill tomma vagnen och ser lite konstigt på honom och säger lite snabbt "ahvisst".. Han sätter sig ner och försöker starta ett samtal med att påpeka hur sur jag ser ut att vara. Jag svarade med ett kort "ah är lite trött" och han fortsätter.. om vart jag varit, vart jag bor, vad jag gör på fritiden, hur gammal jag är och hur han tjatade om min ålder.. jaja, jävla idiot! Sitter och kollar med sina rödsprängda ögon som skär in i huden på mig och vill träffas igen.. vad ska man säga? hur ska man säga? hur kan man vara säker på att detta inte är en idiot som kan hoppa på en när som helst och bita sönder en? Så svarar lite enkelt "jag vet inte vad min pojkvän skulle säga om det".. Vet att den repliken funkar alltid! Men neeej, denna neger var envis, han började fråga om hur länge jag och min pojkvän(?) hade varit tillsammans och ville bums bjuda ut mig på middag.
Antingen måste han varit jävligt hög eller så hade han bara en skruv lös där uppe. Jag och "min pojkvän" som förövrigt varit tillsammans i ett halvår (wtf?) kanske inte vill ha ett förhållade då flickvännen (alltså jag.. igen.. wtf?) ska gå på dejt med en hashapa till konung på middag och bli våldtagen i röven? Nej tack Mister.. Jag och min Brad Pitt har det helt fantastikst tillsammas och vi kommer fortsätta ha det ända tills ni äckeln slutar ragga på tågen eller tills jag hittar riktig mansvalp!

ironi

juste, glömde nästan! Jag har INTE pluggat idag, och aldrig gjort. Har inte läst boken och har på den första lektionenn i morgon prov. Vet inte hur det ska gå, hur det ska sluta, eller om jag kommer överleva denna natt.. Önska mig lycka till!

Onsdag

Kom aldeles nyss hem från skolan. Sitter och väntar på att kaffet ska bli klar, så medans tänkte jag skriva lite i bloggen ^^
Har kommit i underfund med att skolan är så jävla slö (jag med för den delen). Inget jobb blir gjort tack vare att man endast behöver vara med på genomgången på varje lektion sen får man gå ut och sätta sig om man vill och ströa runt eller jobba, bara man hänger med i planeringen så är allt upp till en själv. Såklart så väljer jag att ströa runt och dega mig, är så lat så orkar inget annat. Vi har inga stora prov på skolan alls igentligen, gämför med Samhällsprogrammet har dom många stora prov konstant och vi har små (ibland stora) prov emellanåt bara.. Ändå får vi på Handels ändå bättre jobb osv än Samhäll, eftersom vi är mer "inriktade" på marknaden.. Får ta mig själv i kragen och börja plugga och sluta klaga. Har en urskön linje som inte är jobbig alls om man tänker efter. Wihoen, let's plugga, för jag har prov imorgon, och jag har inte ens öppnat boken och kollat vad provet handlar om (som vanligt). Så önska mig lycka till med det!! ^^ för jag ska försöka klara det iallafall!


Tänkte ta en bild på författaren Charles Dickens eftersom jag håller på med Realismen på skolan & så är han bara för porrgubbe! Ni ser ju själv, rawr!


 


horunge -.-

På denna korta tid har skrik utbrytits, dörrar hunnit smällas och negativa ord slängts på varandra. Okej nu kör vi!
Hej! Jag heter Amanda Wiik och jag är en lögnerska som ljuger om allt som finns att ljua om mellan himmel och jord, jag är exakt som jag var när jag gick i sjuan (vilket är 4-5 år sedan), ingen kommer ngnsing gilla mig, fjOrtis (ooh, pappa har lärt sig ett nytt ord!), är helt fullkomligt värdelös på det svenska "svårare" språket (lärde mig nyss ordet patetisk (?) wtf), jag har inget liv eftersom jag tagit avstånd från min faster vilket blir hela släckten, eftersom jag tydligen tagit avstånd från heeela släckten, hmmm undrar när jag sa det -.- idioter!.... och såklart, min mamma är vardelös eftersom min mamma är alkolist och då helt klart köper ut alkohol till mig då..

ingen fattar säkert någonting, och kommer säkert inte göra det jag själv snart när jag läser igenom det, men orkar inte.. är för sur för att ens förstå ^^

Mamsen på julafton! saknar dig!



kvällstroll, spöken och fantasitomtar

Äntligen hemma! gått från centrum ända hem och har helt klart nått skumt på gång i huvudet. Hör röster, ser saker och inbillar mig att alla tanter som rastar hundarna kutar iväg från mig. PARANOID? haha.. okej det är helt klart att ta i men denna dag är lite myskotysko så skulle inte bli förvånad om det hoppa upp en liten dinosaruie ur buskarna när jag var på väg hem. Men nu är jag hemma, säker och hel, och funderar på vad som ska komma härnäst? Kanske kommer det hoppa ur en minitomte ur kylen när jag ska knapra i mig nått att äta snart! haha, nu hör jag pappa skrika från vardagsrummet om att jag inte får äta mackor (daglig kvällsmackevana har jag!). Får bara äta farmors specialare med EXTRA mycket ost och EXTRA mkt sås.. mår illa på det just nu, så får väll antagligtn inte bli något kvällsmål

Har prov på torsdag, undrar hur det kommer gå där, med tanke på att jag inte pluggat någonting alls.. hade lovat mig själv att börja plugga nu till hösten, men det har hänt allt för mycket kring min närvaro och tankarna flyger lite här och var (.. lite överallt oxå för den delen) så orken till plugg har inte varit stor..
Men måste börja nu, ta tag i allt nu och köra racet, inte långt kvar till höstlovet, eller hur? ;)
Aja måste bege mig nu, hör farsan sitta och muttra skitsnack så måste pysa!

Tjingebing era små pigfuckers


tester

har du pojkvän/flickvän? näääh
vem spottade du i ansiktet senast? Adolf, han tänder på det
hur tidigt stiger du upp? 7-halv 8
vem/vilka älskar du mest? Lars-Åke och bandet
vilka hatar du? Carola, Prisa Gud-människor
vilka vet mest om dig? Frida, Jossan(?), jadu säkert fler
vart trivs du bäst? där jag mår bäst (no shit?)
senaste inköp? cigaretter
vem ringde du senast? Rolf på Coopan^^
vad har du på dig just nu? naked, grr
vad ska du göra innan du lägger dig? borsta tänderna?
tycker du om att sova ensam? beror helt på =D
vilken tjej gillar du bäst i din klass? Mette
hur många biologiska syskon har du? 3
röjarkväll med polarna eller myskväll med älsklingen? röjarkväll med polarna, har ingen pälsk ;)
vilken färg har du på håret? utvääääxt!! (men det ska vara blont över, svart under)
vilken färg har du på ögonen? grön/gul/brun
är du uppväxt i stan eller på landet? Landet skulle jag kalla det
har du utländska föräldrar? nej
tycker du om din pappa? mjomenvisst
gillar du att laga mat? jomenvisst, why not?
hur många par skor har du? vet inte, alla går sönder titt som tätt så många är det säker inte kvar -.-
vad har du på mackan? mese vad är ditt bästa godis? choklaaaaaaaaaad!
har du någon kompis som snarkar? inte vad jag lider av iafall ^^
vem sov du hos senast? Frida
brukar du bli full? haha? ja när jag dricker så blire väll ibland så
bästa glassen? magnum mandel fo' life
var har du ont? ryggen
vem är bäst just nu? använder du hårspray? juppjupp
vilka bor du med? pappa, lillebrorsan
vad har du i ditt fönster? gardiner, lampa, hängljus :S?
är du romantisk? hahah ooooooohja, HAA
hur många converse all star äger du? inga alls
när ska du gå och lägga dig ikväll? ska bli ganska tidigt så runt 11-12

Tisdag

Har endast left på två ciggaretter idag (ekonomin är en aning tight just nu) och haft en liten redovisning! gissa om vad? Jo, tvål! haha gick helt okej skulle jag tro, får reda på vem som vann om bästa tvål nästa vecka på Praktisk marknadsförings-lektionen.


Har ätit som ett djur idag, är hungrig hela tiden, får något spel snart. Ska ut och springa bort alla kalorier jag stoppat i mig idag (eller ska försöka få bort 10% av de iallafall)
Önska mig lycka till!

Måndagsmys'

Lite bilder efter våran promenix bortom horisonten, säxy.. so sÄxy



Everybody loves kung-fighting! 

Måndag

Måndag = Skola.. illa

hade planerat att gå upp klockan 6 denna morgon även fast natten blev lång och slutade med att jag kollade på min fjärde film och slocknade bak o fram i sängen..
Klockan måste ha stängt av sig självt eller så kom det en liten tomte (som enligt planering, börjar ge sig ut på span nu snart ngngång) för jag vaknade av att min pappa öppnade dörren till mitt rum om att frida stog vid ytterdörren klockan 07:56.
Upp och hoppa in i dushen, hoppa i kläder och flyg till skolan, detta är brådis! Kom i tid till lektionen (omg!!! ostolt) och begav mig in på den lååånga skoldagen i helvetet. 
Nya grupper inom Realism & Naturalism
Skolfotot (backade ur i sista sekund, men ska köpa hem skolkatalogen ändå) 
Inte så mkt mer har hänt nu hittils idag..

Men nu ska jag gå och baka kladdkaka (igen?) och sätta på kaffe.. Ska ut på vandring senare idag =D

puss och adjö era pigfuckers


'sömnlös

Hade planerat att lägga mig tidigt ikväll.. Men näääh, farmor snarkar som en fullvuxen skogshuggare i rummet brevid och väggarna vibbrerar. Lyckat! Kollar på min andra film just nu och kan lova att det inte är den sista för i natt, denna natt kmr bli låååång! -.-


Den ända man kan lita på till 100% i slutet är ändå en själv

Jag förstår inte.. sitter hemma instängd på mitt rum, som jag vart hela dagen nu. Har ingen som helst lycka i kroppen så förstår inte hur jag kommer kunna somna ikväll.
Kommer väll antagligen bli som varje kväll nu förtiden, att jag bara ligger och tänker. Tänker, tänker och åter igen tänker. Kan själv inte rå för det. Jag vill sluta bry mig.. men kan inte.
Vet att andra har det sämre än vad jag just har, och inte för att det ska komma ut fel så är jag glad för det. Att jag själv inte ska ligga där på botten. För där har jag vart förr. Och det var den värsta perioden i mitt liv. Men jag vet att jag är faligt nära igen..
Är så trött på mina tankar som flyger runt i mitt huvud som jag inte verkar göra något åt. Jag skriker i mitt huvud. Och jag vet inte vad jag ska göra åt saken. Varför har jag blivit som jag var förr? Hade en period efter allt som hände. Efter allt så fick jag en blackout då alla mina känslor runt allt slocknade. Gick runt som en helt tomm kropp med ett leende på läpparna. Som en robot svarade, diskuterade och sårade jag folk. Utan att ens känna någon ånger. Aggrisiveteten ökade och förstörde sammanhållningen i familjen och tillslut kände jag bara rädsla och hat mot mig inom både familj och annat.
Men jag brydde mig inte. Varför? Det fattar jag än idag inte.. hur jag kunde ha gått så långt.

Men känsorna kom tillbaka tidsnog, och kände att jag visst kan vara älskad av folk.
Har än idag svårt för att ta emot komplimanger och goda ord, för jag vet att dom innerst inne inte menar det. Att dom bara säger det för att säga det och för att dom inte känner den riktiga jag.

Med både upp och nergångar i mitt liv så har det alltid fukuserat sig på detta, kring känslorna. Känslokall eller Kärleksnörd. Fucked up...

Det jag vet är varför allt detta har hänt. Det är både jag som bär skulden och dom. Dom som fått mig att inte tro på kärlek genom skillsmässor efter skillsmässor. Att man inte kan lita på folk inom känslor. Och det bl.a det som är grunden bakom mina känsloutbrott. Och dom hårda orden från dom som man trodde älskade en. Svek, svek och åter svek. Det är ingen som försår detta, ingen som jag stött på iallafall. Men det behövs inte. Bara jag vet om detta så är jag glad.

Med en splittrad familj, släkt och förvirranden bland vänner vet jag inte vart jag står någonstans nuförtiden. svävar runt i ett romt rum utan tid. Vart jag är och vart jag ska är frågan jag inte ens kan tänka mig att ställa. För har frågat mig själv den för mpånga gånger förr. Vad gör det för skillnad att ställa den nu?
Andras fobi kan vara spindlar, eller höjder. Min är Känslor..

Den ända man kan lita på till 100% i slutet är ändå en själv..


Söndag

  • Vaknar och går runt med Kronisk huvudverk i 3 timmar
  • Lägenheten invaderas av packning
  • Mår illa - för mkt av den god middagen
  • Hör senaste skvallret ur skvallerpressen nr.1 - farmor
  • Dregglar mig fram igenom Miami ink
  • Vilda disskutioner i vardagsrummet om diverse


.

Lista

(jag vet, tråkiga listor. Men älskar dem, så jävla tråkigt roliga =D )

UTSEENDE
[ ]Jag är kortare än 160cm.
[ ]Jag är längre än 175 cm.
[x]Jag är nöjd med mig själv
[x] Jag blir lätt brun
[ ] Jag har en tatuering.
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser,läsglasögon.
[ ] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har mer än två piercingar.
[x ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[endast på sommaren] Jag har fräknar

EGENSKAPER
[x] Jag är omtänksam.
[x] Jag har lätt för att bli svartsjuk.
[x] Jag är snål.
[ ] Jag är fåfäng.
[x] Jag är utåtriktad.

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån.
[x] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Jag har minst ett halvsyskon.
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.


SKAMLIGHETER
[ ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[x] Jag kan fortfarande börja gråta av Disneyfilmer.
[?] Jag har pissat på mej av skratt.
[xx] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.  
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[x ] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.


HÄLSA
[ ]Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har brutit ett ben.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[x] Jag har åkt mer än 300 km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i Afrika.
[ ] Jag har varit i Asien.

EFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.


FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel.
[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är homosexuell
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[/] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smugit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har festat mitt i veckan.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har haft anorexi och/eller bulimi.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[ ] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[ ] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

RANDOM
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[/] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[/] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag är petig med grammatik.
[x] Jag är bra på att baka.
[x] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[/] Jag äter snabbmat varje vecka.
[/] Jag är bra på matematik.
[x] Jag tror på spöken.
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[/] Jag älskar mörk choklad.
[/] Jag spelar dataspel och/eller TV-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[ ] Jag är bra på att minnas namn.


Lördag

Kom nyss in. Har varit ute på den dagliga promenaden. Hade tänkt att ta spåret mellan Bro och KF som vi kört några gånger nu när vi har 3 hårta intensivveckor!!
Men denna gång var nog den snabbaste och kortaste gång vi vart ute. Vi fick vända och ta en snabbväg pga alla flugor (?)!! jorden kommer gå under av alla dessa frågor. Kom hem med flugor i hår, näsa och ögon. Jävla irritationsinsekter!
DÖD ÅT MINIFLUGORNA !

jäkla data!

Är fett söksugen och bussen går inte förrän om ett bra tag så ut kan man inte än!
Sitter skit irriterad, sur och stressad här i min ensamhet, så ska jag läsa mailen.. och så ser jag ännu ett mail... från be2.com
som jag ENDAST, och då menar jag ENDAST blev medlem för pga av ett litet roligt test som fanns.. Och nu kan jag inte bli kvitt sidan, dom skickar mail om att jag ska lära känna ditten och datten och det går inte att sluta vara medlem. kommer helt enkelt förinta min data snart!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ett tips som jag är så jävla lack att jag inte tog: BÖRJA ALDRIG RÖKA!!!

:D

HOHO, åt nyss upp Farmor's mat! Längtar efter att pappa kommer hem. VILL HA SKRÄPMAT med EXTRA MKT FETT! ogott!

Har fått 60 :- av farmor! helt amazing!! har no money nu för tiden så måste samla in cash på alla möjliga håll. Så håller på att ragga upp ngn gentleman just nu för tillfället ;)
Det kommer gå snart, det är jag helt säker på!
Men måste bege mig mot Bro nu, där jag troligtvis ska spendera kvällen.. Promenad och skitsnack, låter lockande! :D

Ha en kul Fredag alla greeks! för det ska jag försöööka att ha iafall!
puss

Fredag

Sitter hemma hos frida och beklagar mig. Vi tänkte gå ut och springa men har såklart inga springskor med mig (gosh!), så det blir ju inget av med det. Har absolut ingen som helst aning om vad som händer i helgen. Har seriöst aldrig vetat så här lite om en helg och vad som händer då. Känner mig lite stressad :S Idag var det skola iaf, träkigt som fan (som vanligt). Hade inget att göra på Handeln eftersom jag blev klar förrförra lektionen med Marknadsundersökningen, så gick hem till mig o glodde tv och drack kaffe (som vanligt). Efter skolan åkte jag och Frida till Bro. Lägenhetsvisning på Fasanstigen skulle vi kolla på med Jenny. Gullen liten lägenhet, och fick genast suget att flytta när jag gick in i den tomma lägenheten, MYS! Önska mig lycka till för helgens planer! Kan bli farligt tråkigt!!

100 sanningar

01. Fullständiga namn: Amanda Cecilia Wiik
02. Exakt ålder? 16 år, 11 månader och 14 dagar
03. Vart bor du? Kungsängen
04. Bor tillsammans med? Fader, sonen och den heliga anden
05. Husdjur? pappa
06. Färg på ditt hus? gul/vit tegel. tänk tibble!!
07. När är du född? 4 oktober 1991
08. Klass? Hp2
09. Vilket år tar du studenten? 2010
10. Något jobb? Nej
11. När gick du upp i morse? 09:22
12. När ska du sova ikväll? kanske runt 01, tänkte kolla film snart
13. Duschat idag? PIGGYS
14. Kramat någon idag? nej det tror jag icke
15. Pussat någon idag? nej tog ledigt idag
16. Vad har du ätit idag? frukost, lunch, middag o kladdis!
17. Dagens klädsel? strumpbyxor, klänning, klackisar, mössa, halsduk
18. Dagens smink? de vanliga
19. Dagens sötnos? Frida
20. Dagens roligaste? Fridas farmor

SOCIALT


21. Har du vänner? Nej jag är mobbad.. JA det har jag
22. Hur många har du kysst? kommer inte ihåg
23. Vem kramade du senast? Farmor, hahha
24. Hur många har du haft sex med? hahhahaha, det vill du allt veta va Ragnar ^^
25. Hur många har varit otrogna med dig? ingen skulle jag tro, höhöhÖ
27. Har du pojk-/flickvän? Nöpp
28. Vem pratade du med i telefon senast? Jossan
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? Jossan - svara i telefonen då d ringer, mamma vill prata men vågar inte ringa :D

FAVORIT


31. Film? massvis!! bl.a. never back down
32. Låt? Kan inte komma på ngn låt för tillfället, men rock
34. Dryck? Öl
35. Färg? Blodröd, svart, mörkgrön, mörkblå, mörklila
37. Stad? Stockholm?
38. Land? Sverige?
39. Ämne i skolan? Bild, men NÄH det har ja inte längre, så INGET
40. Strul? din hund :)

SENASTE


41. Personen du tänkte på? Hemlis!
42. Personen du kysste? Hemlis!
43. Gången du spydde? Midsommar
44. Gången du grät? Idag, de var nått så jävla gulligt på tvn!
45. Pizzan du åt? är inte så mycket för pizza..
46. Gången du var i Göteborg? 5 år sedan kanske :S
47. Gången du var i Stockholm? I lördags
48. Gången du var full? Helgen
49. Gången du var hög? Nu, av kladdis
50. Personen som såg dig gråta? Vet inte

ANTINGEN ELLER:

51. Svart eller vitt?
Svart
52. Hund eller katt? katt
53. Ut och festa eller hemma och mysa? Beror helt på! Båda :D
54. Tvspel eller datorspel? Tv spel
55. Singel eller upptagen? Snigel
56. Hångla eller ha sex? ska jag seriöst svara på den där frågan?
57. Lunarstorm eller helgon eller Playahead? Playahead
58. Ragga eller bli uppraggad? Bli uppraggad
59. Big Brother eller Paradise Hotel? Big Brother
60. Har du svart hår eller blont? blont
61. Har du blåa ögon eller bruna? gröna/bruna/gula ?
62. Choklad eller lakris? Choklad fo' life!!!!!
63. Göteborg eller Stockholm? Båda!
64. Högerhänt eller vänsterhänt? Högerhänt
65. Coca cola eller fanta? Coca cola ofc!
66. Pizza eller kebab? Kebab :S
67. Randigt eller prickigt? Randigt
68. Älska eller älskas? Båda
69. Leva eller dö? Leva

ANTAL

70. Personer du älskar?
Fåtal, men dom finns! :D
71. Personer du hatar? Hatar är ett starkt ord. Men det finns.. troooo mig
72. Pojk-/flickvänner du haft? kan ju diskuteras
73. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? 1 skulle jag tro.. hmm.. vet ej
74. Glassar du ätit på en dag? 7 stycken eller mer :S
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? Ingen :(
76. Gånger du haft minnesluckor? Varje gång jag dricker (behöver ej vara full, behöver inte ens dricka (HAA mobbad))
77. Gånger du varit hög? KLADDIS
78. Personer du saknar just nu? Flertal
79. Gånger ditt hjärta brustit? Flertal

VEM

80. Vill du kyssa nu?
Dig
81. Ska du träffa imorgon? skolan
82. Sjöng du senast för? Mig själv när jag gick hem från bussen
83. Hade du senast en msn-konversation med? Filip
84. Spelade du tvspel med senast? Kommer ej ihåg
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? Frida :D
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? ställ er på kö
87. Förtjänar att död? Ingen
88. Är söt? Många
89. Vem skulle du vilja sov hos inatt? I min säng, den vill ha mig!!!

VAD

90. Gör dig glad?
Roligt folk, humor
91. Gör dig ledsen? Missförstånd, falskhet, lögner
92. Vill du helst göra nu? mysa
93. Önskar du att du slapp göra? gå i skolan
94. Vill du ha nu? en öl och en godispåse
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? pengar
96. Längtar du till?
97. Tycker du om dina betyg?
vill ha bättre
98. Ångrar du i ditt liv? Ångrar hällre saker jag gjort, än de jag jag önskar att jag gjorde
99. Är det bästa som hänt dig? Hänt många bra saker
100. Hur mycket är klockan? 00:13


Kladdkaka nr.1

Från Fridas blogg!!!


Min enda fasta hållpunkt i en förvirrande värld. Vad vore världen utan oss och dina jävla kladdkakor? Bästa vän i medgångar & motgångar, Amanda Wiik <3


så söt hon är, min lilla kladdkaka fo' life!

HA!

btw, jag är gryyym på kladdkakor!! så jääävla mkt grymmare än din farmor!!!

Torsdag

Dagens dilemmor 
  • Ligger efter i vissa ämen i skolan som fan (andra inte)
  • Fixade hemtelefonen idag (yey) - men använde aldrig telefonen i det jag hade planerat att göra (jobb, praktik) 
  • Mamma ska förlova sig med sin nye, eller som hon säger "byta ringar med varandra"
  • Hon tänker även på att flytta till Mexico
  • Är duktig och tränar - kommer hem och äter mängder med kladdkaka (?)


Onsdag

Kom nyss hem från Jakan där jag va med Frida och Jimmy för en liten stund. Ett tag sedan man såg han så det var ju lite busigt sisådär ;)

En enkel dag i skolan också. Fram och tillbaka kändes det som.. fått nån uppgift på svenskan om nå så jävla tråkigt att jag inte ens vet vad det handlar om ens eller vad det heter! fyfan, längtar inte tills den uppsatsen ska in -.-

Farmor och jag är ensama denna vecka så det blir god middag varje dag och allt går i flyt, försöker gömma gamsugaren och kvasten för att hon ska ta det lugnt ibland, men hon hittar allt ändå så får försöka få henne att chilla ner på ngt annat vis ist ^^, Får kanske låsa in henne på toaletten.. kanske kan vara lite snäll och låsa in henne i kylskåpet ist, så hon får mat ist. Känner mig snäll idag satt.
Byebye
Era små piggfuckers!

Var ärlig:

Nämn någon som gjorde dig glad igår: frida
Vad gjorde du kl 8 i morse: tröck på snooze-knappen
Vad gjorde du för 15 minuter sedan: åt en bannan
Det sista du sa högt: jävla fitta
Vad har du druckit idag: mer, kaffe o vatten
Vad var det senaste du åt: en bannan :D
Vad var det senaste du köpte: cigaretter? :S
Vad är det för väder hos dig just nu: moln o mörkt!
Godaste glass-smaken: med chokladbitar, eller jordgubb :D
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: nej
Drömmer du mycket: kommer periodsvis
Mardrömmar: drömmer jag mest, ja
Vilket ämne är roligast i skolan: inget alls :S alla roliga kurser är slur -.-
Favoritlåt just nu: losing you
Vad ser du om du tittar åt höger: en stor fet blomma som måste dammas av
Vad gör dig glad just nu: en kladdkaka kanske, hmm
Vad gör mig ledsen/arg ?  om jag tänker aldeles för mkt, vilket jag ibland kan ha en tedens att göra
Vad ska du göra härnäst: klä på mig, ladda ngn film
Höger- eller vänsterhänt: höger
Humör just nu: trött, men helt okej glad
Favoritgodis: choooklaaaaaaaaad
Klädsel just nu: morgonrock
Hur många kuddar sover du med: andvänder en, men har fyra-sex i sängen
Spelar du nåt instrument: hahah nej
Morgon- eller nattmänniska: natt människa! heeelt klart
Vilka är viktigast för dig: familj, vänner
Bio eller promenad; både och
Snarkar du: hoppas jag inte
Stjärntecken: vågen
Vad vill du jobba som?  vet inte, bryr mig inte.. café kanske?
Stökigt eller välstädat?  just nu? stökigt
Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungyjump?  nej
Antal timmar sömn inatt?  7 timmar
Sov du ensam?  ja
Vem sov hos dig senast?  din mamma ^^, ooh
Vad ser du fram emot?  sängen
Vad vill du ha just nu?  en kappsäck full me pengar, och pippi
Vem längtar du mest efter?  ärliga o normala människor
Vilken buss åker du oftast?  559 och 555
Vilken årstid är det nu?  höst
Är du kär? hahahhahaha, den var bra, varför..?



'mys

steg nyss ut ur badkaret. På de 1½ åren jag bott här var detta badkarets invigning.. lite synd om man tänker efter..
precis innan jag skulle sätta på mig springkläderna och gå ut ändrade jag mig helt, det blev badet ist, SKÖNT!
skållhett till en början men vande mig.. men som alltid, måste jag gå upp imon en halvtimme, får en sån panik av ångerna o hettan -.- höhö

(observera, detta är inte jag som ligger och myser, utan märtha)

                                
Byebye
Era små piggfuckers!

Tisdag

Dagens låt: Collie buddz - Gimme love
Dagens lunch: mackor, äpple
Dagens frisyr: inknullad i mössan
Dagens smink: mascara

Dagens kläder: mjuuuukisar
Dagens händelse: frilufsdag med skolan
Dagens planer: glo lite filmer, ut och springa
Dagens vill ha: ngn som för en gångs skull är normal..?
Dagens saknad: samhörigheten
Dagens drog: mat
Dagens tråkigaste: att det inte finns ngt att göra
Dagens finaste: min säng, den vill ha mig
Dagens måste: plugga lite, skulle kanske vara bra
Dagens dricka: kaffe
Dagens köp: ingenting
Dagens mat: farmors middag
Dagens kärlek: kaffe
Dagens mående: trött, tjatig

Byebye
Era små piggfuckers!


(?)

Rensade lite bilder på dat0ren, hittade bland annat denna.. Som är tagen ur konfan i höstas/våras.. Frågan är om man ska fortsätta nu i höst? Sassa ska sluta vara ledare pga jobb och pojkvän. Jag söker jobb nu i denna sekund så frågan är om man hinner? Riktigt kul att vara med och jobba lite där, riktig upplevelse.. Får överväga lite mer i veckan om det är värt det.

(jag (h), sassa (v).. Denna bild är tagen när vi ska ut i skogen och skrämma skiten ur konfirmanderna, vi lyckades!)
Byebye
Era små piggfuckers!

*

Det gäller oss , så lev ditt liv och lev fullt ut .

Det är ditt enda liv , din enda väg .


helgen

Efter en lång fullspeckad helg (och en "ta ledig för jag är trött och bakis-måndag") så är jag helt förundrad över hur fort denna helg igentlgen har gått. Skola igen, börjar vekan med frilufsdag (inte ett positivt tecken) och sen är dert bara tre dagar kvar sen är det helg igen.. kan knappt bärga mig.. SOOVAAA!

Nyckelord dag för dag i helgen -
Fredag - fika, centrum (?), hämta pengar, bålsta, systemet, till frida i Bro, hem till mig sent, romantiskt middag, polare kom, ännu fler polare kom, och ännu fler kom, dom gick hem, frida o jag stjust till Bro, Vivo, Shell, Bålsta

Lördag - Vakna upp i bålsta, åkte hem, va hemma i en timme, stan med kenth, kenth hem till mig, jag till Bro, missade tåget, Mötte mange o rasmus o frida, kallt som faaaan ute, kollar film, dricker gårdagens vin, däckar

Söndag - vaknar upp hos mange, hem till frida, väntar, vi åker hem till mig, fixar mig, folk kmr, dricker, åker till Bro, dricker, sover

Måndag - vaknar upp, åker hem.. död

Byebye
Era små piggfuckers!


Onsdag

just nu sitter jag och väntar på att kaffet ska bli klar någongång så jag kan springa upp till stationen! Men medans jag väntar kan jag berätta hur min dag varit.
Som jag skrev i förra inlägget om pluggningen till provet i morse. jadu, det var som jag förutspått.. kunde inte mkt alls!
Frida sov ju kvar här, när hon väl hade lagt på luren och jag slutat klicka på dat0ren så låg vi och snackade och kollade film hela natten istället för att plugga som vi längst bak i huvudet visste om men vägrade inse det.. Det var problem 1.
Problem 2 var att vi hade tänkt ut att vakna 07:00 och plugga hela morgonen till 9:55 då första lektionen började den vi hade prov i -.- MEN !!! icke sa nicke, ingen villa vakna, vägrade, vi sa upp oss! med endast en timmes plugg (obs! första ggn jag öppnade boken!)

Lektionerna var lite roliga idag, ena läraren var sjuk/bortrest (vad vet jag)  så vi fick ha samma lärare hela dagen, vilken funkade eftersom det är Frans, lugnt osv.. inte någon jävla bitterfitta iallafall..
Fick i uppgift att göra en blankät som man ska gå ut och be folk fylla i. Är inte riktigt klar, har valt ämne och kommit på frågor så det är själva Layouten som är kvar.. nice job just för en lektion ! yey

Skulle kunna tro att kaffet är klart nu, så ska väll gå och ta några koppar nu en snabbis!



Byebye
Era små piggfuckers!

Tisdag

Har kommit på min nya passion. Röra på mig! Spinga, gå, jogga - allt!
Ett sätt att slippa tänka på allt runt om kring en, springa bort från problem och tankar, känna sig fri!

Morgonen var inte en av dem bästa i mitt liv kan jag faktiskt säga. Hade ställt väckarklockan på 07:00, för att hinna med en springtur innan jag började skolan vid 10:00. Men som jag nästan hade förutspått dagen innan (då jag kom hem helt slut ifrån Bro där jag hade sprunit i 1,5 timme) skulle jag knappast kunna komma upp tills dess, men envis som jag var så ville jag verkligen försöka.. Morgonen kom och nej... nej jag vaknade inte -.-
Vid 09:23 (oh, jag kommer fortfarande ihåg exakta tiden) vaknade jag till och stirrade upp i taket i kanske en 10-15 minuter. 20 minuter och hinna fixa mig, äta frukost och gå till skolan skulle jag knappast hinna, kunde lika gärna bara ligga några minuter till.
Efter ett tag tog jag tag i mig själv och slet mig upp ur sängen, satte mig långsamt på kläder, satte på kaffebryggaren och började sakta med säkert fixa mig..
Och till skolan kom jag (utan att komma försent, fråga mig iiiiinte hur!? bor bakom skolan, men ändå -.-)


Efter skolan gick jag och Frida och mötte Filip. Måste inskaffa oss ciggaretter, hade left på snus hela dagen.. en helig giftpinne skulle sitta susen nu! Det var sagt och gjort och vi begav oss till Bro för att än en gång gå ut o springa.. Spingande blev det inte, attropå träningsverken sedan igår.. men en långpromenad med tjejsnack och klagomål var pricken över i:t idag..

Men nu så sitter jag här hemma, men en liten Frida som sitter och pratar i telefonen och en liten jag som sitter och klickar på dat0ren och skriver i min nya blogg(?).. och vi har ett stort porv i Handel på morgonen i morgon. Lyckat! Planerat! Moget!
Önska mig lycka till på provet, det kommer jag mycket väl behöva.

Byebye
Era små piggfuckers!

Välkommen till min nya helt underbart coola blogg! -.-

Jadu, detta är min femte blogg skulle jag tro.. har tröttnat på dem alla så har raderat dem, en efter en. Men det ska jag försöka låta bli med denna! Menmen, orkar inte ha en introduktion om mig och mitt liv sedan innan, så ni får väll läsa och se allt som händer och fötter från och med nu istället ^^,

RSS 2.0