Huddik

Niclas var så gullig att följa med mig till bussen igår. Sitter nämligen uppe i Huddik nu med min kära familj!
Med en massa packning och kyla visste jag inte hur jag skulle ta mig in till stan om han inte hjälpte till, söto.

Bussresan gick bra och förseningar uteblev, skönt!

Mamma kom och hämtade mig i Huddik och vi körde ut till Bergsjö där tomas bor och där vi ska fira julen.
Idag tog jag Jossan och Anna bussen in till Huddik och handlade resterna utav julklapparna. Hitta något skit snyggt till mamma!

Nu ska jag slå in klappen sen bär det av till Bergsjö snart igen! (i snökoaset)
Tjoho

give up the fight

Vi är så långt ifrån lika även fast vi har samma blod.
Det har alltid varit konflikter så länge jag kan minnas och det är nästan det enda jag kan minnas... Vilket är så jävla synd.
Varför kan du bara inte förstå att vi lever i nutid och inte då, och att det handlar lika mycket om att ge som att ta...

Jag är så trött på att må så jävla skit utav ditt elaka påhopp och ditt prat.
Din familj är allt för dig och du pratar med så kärleksfulla och höga ord om dem. Varför gör du inte så mot mig, varför så nedlåtande? Varför ska jag känna mig borttryckt, vill du det? För om det är det så är det de du får..
Jag är så trött ock sliten från att ta emot och knipa igen, nu är det fan stopp.

Ge dig nu och väx upp

HoneyHoney

Nu är man tillbaka igen då. Piiinsamt läge innan vi skulle äta, jag och Niclas möter upp hans systrar Emelie och Carro och det visade sig vara en familjemiddag vi skulle till, suck! Jag som hade tjatat på N om jag kunde följa med eller ej. Men som tur var så det gick bra ändå (thank goood)... var sååå nära på att sätta mig på närmsta busstur hemmåt.

Efter maten åkte vi hem till Bosse där vi fikade och spelade kort. Plump, ja men jag som är så bra på det!? Näää inte det minsta haha. Och med tanke på att Bosse skulle till sin fru i Ukraina över jul insesterade Carro och Emelie på att öppna julklapparna då, haha! Skitmysig söndag vart det denna vecka och nästa söndag sitter jag på en buss till Huddik, det blir ju bara bättre och bättre!

Nääh, nu ska jag sätta mig och spela lite KYSS

Kaina or jultable?

Ändrade planer, inge julbord idag. Det blir kinarestaurang ist, vet inte vilket utav dem jag skulle sett fram emot mest båda är så oerhört gött!

Här sitter man då och filosoferar och tänker. Många tankar i huvudet nu, hur ska man ha råd med frissan imorgon? Kommer jag klara psykologin? Vem är jag igentligen? sådana frågor är i kategoring idag.

Nu blir det att fixa sig lite innan man ska röra sig mot bussen..

TJING TJONG!

Söndag

Usch mår konstigt idag, bakis skulle jag tro..
Idag ska man på årets andra julmiddag då xD hoppas man får i sig ngt, är fortfarande mätt sedan igår -.^

Nu ska jag ta en smoke sen ska jag sätta mig och spela lite!
PYSS!

Juletider

Nu är man hemma från årets första julmiddag!
Jag blev bjuden till Niclas kvarters-Julfest och gott var det med mat och alcohol, mätt som en gris.

Tidigare idag blev det Outlet och Jakan på menyn. Vantar, mössa och småsaker blev dagens inköp, får se om man har råd med frissan på måndag.. haha



tvättis tvättis, vem är en tvättis? - Amanda, Frida, Katten

Sitter och klickar på datorn och kollar lite kläder div. hittar endel men det är ju inte idag man får lönen -.^ Väntar på att tvätten ska bli klar. Nu när man inte har bott hemma den senaste veckan behövdes det en tvätttid...

Min frippl

(Idag har man änligen bokat frissan, äntligen! Ser ut som crap men det ska ändras, får se hur resultatet blir då)

julshopping

Helt värdelös morgon idag, vaknade kvart över sex för att dra till skolan. Och i skolan hade man senare slutat för dagen redan vid 10. Kul vad gör man nu då tänker man sig?
Drog till Jakan och införskaffade mig en liten lätt övertröja från H&M, då anledningen varför jag ens drog dit var pga att köpa ett par skor. Men det vart det icke. Drog mig hem till Niclas och tog en sovstund för att senare dra ett impuls åk till Barkarby med Niclas, Helen och Matte, där vi besökte allt ifrån IKEA till Jysk. Hittade lite juleklappar till pappa och lillasyster, har nu five to go!
Här ligger man och slappar och har dock insett att jag har prov på en bok i svenskan i morgon, Good luck Chuck!!!

Hoffmaestro - So you do


Tur det har man.. hmmmpf

Mötte frida på bussen och kände hur lättnaden flödade för att jag slapp åka till skolan själv med min nya speciella gångstil (jävla skittå).. Men hon hade bestämt med Josse att de skulle kolla praktikplats på Statium bla i Outlett. Så jag satt och övervägde om det vart skola eller köpcentrum.. Gissa vad det blev? Jo Outlett såklart.

Kom fram vid tio (igentligen när första lektionen skulle ha börjat, ups) och stog och väntade på att affären skulle öppna, gick runt och kikade in på skopunkten och kritiserade. Gick tillbaka till Stadium och upptäckte att dem öppnade kl 11.. Happ tänkte vi och drog till IKEA för att köpa frukost. Smarta Frida har ju FamiljeKort så billig frukost tackar man ju inte nej till, men det vart inte bara en vanlig macka icke.. två mackor med skinka och ost, kaffe, morotskaka och bulle låg senare i magen. Fyfan matkoma..

Haltande och uppsvullen mage, snyggt?

Drog vidare till skolan och var frame vid ett, lallade runt där som ett fån för att senare dra vidare hem till Niclas och plugga till Naturprovet jag har i morgon.
Ber niclas gå ner och hämta min bok med tanke på min tå, snäll som han är.. Men så kommer han upp med fel bok, Export och Import. FUCK! Ingen bok till provet betyder inget gjort prov..
Man får väll se det från den goda sidan och tänka att man får sovmorgon iafall -.^


Nu ska jag lägga mig och glo framför tvn och slappa! BYE

En vanlig måndagsmorgon

Nu är helgen över igen och det är än en gång en seg måndagsmorgon...
sitter och kisar och väntar att jag ska börja promenera mot bussen. Men veckans problem är att igår när jag brukade ta min dagliga boxningstur med niclas men denna gång sprang jag in i dörrlisten och fyyyyfan vad ont, kunde knappt gå på hela dagen, niclas fick bära ner och upp mig för trappan när vi skulle gå ngnstans.
På kvällen så började det bli bättre.. trodde jag ja..
Nu är lilltån och hakva foten helt uppsvullen och har både blåmärken och smärta..

Nu ser jag att tiden rinner iväg, ska hinna borsta tänderna också innan den långa vandringen kommer (y)
Önska mig lycka till...

Fredag... jasså?

Här sitter man igen då, hemma hos frida och dricker kaffe. Har börjat bli en vardagsrutin och jag gillar det.
Kaffet börjar verka vilket är kanon tills nu när man ska dra sig till jobbet snart.
Frida sitter och funderar vart kvällen tar henne och jag önskar att jag kunde tänka detsamma. Men det är inte fallet ikväll.. eller i morgon för den delen heller. Har jobbat varje helg i ett par veckor nu och känner att jag behöver få en semester. Men den kommer, den kommer. Snart nalkas det ju Hudiksvall och Sälen. Det gott folk, det har jag gjort mig förtjänt utav...

Dagens händelser bestog utav vårdcentralen som äntligen svararde, de jävlarna...
Gick dit pga min struma som jag börjat få lite känningar utav. Men det enda gensvar från doktorn var trötta och "du borde ju läggas in på psyket" miner. SKAFFA ETT NYTT JOBB säger jag till er som är så jävla trött på ens jobb att dom inte ens kan vara trevliga.. Noll koll på skiten heller.
Har ringt i ca 2 veckors tid och antingen har det varit fullbokat eller så har de inte ringt upp. Och när deväl ringer drar dom egna slutsatser. Att jag har opererat mig? Nej tack, bara halsmandlarna. Vilket jag sa ca 5 ggr när jag bokade tid men ackack fattar inte ens det... Fattar inte bara, dom har bara noll koll.

Fick godkänt på samhällskunsaps-provet oxå kan jag säga.. ytterst besviken -.^

Men här kommer en grymt bra låt som får en att tänka på andra tankar ist (y)
KYSS




update

Torsdag idag, veckorna går fort - snart jul.
Vaknade runt halv 11 av att väckarklockan ringde. Nu skulle man upp till skolan och skriva in lite skit på datorn i tio minuter för att dra sig hem igen och vara ledig resten utav dagen - skönt!
Mötte upp Frida och Stephanie och satte oss och klickade framför datorn. Vi skulle nämnligen skriva in lite uträkningar om Öppet Hus som vi var på i tisdags. Där vi sålde fika och lite smycken. Gick bra faktiskt. Så det är det tummen upp för iallafall.

Vi har kämpat hela förra och denna vecka med att bli klar med vår monter vi skulle ha på Öppet Hus och på UBG mässan där vi ska sälja våra smycken. Har kommit tidigare till skolan och jobbat över, vi har kämpat och resultatet blev överraskande bra! Här är några bilder på oss när vi finslipande den lite



Bilder från Öppet Hus kommer senare!

I går var jag ledig från skolan pga av att folk hade volleybolltunering som jag valde bort. Skönt att vara ledig och ta det lungt, det behövdes!

Nu sitter jag här hemma hos frida och snackar om livets alla gåtor och ska ut på en cigg nu vilken sekund som helst.. Ha det så bra gått folk!
PUSS!

RSS 2.0