update

Torsdag idag, veckorna går fort - snart jul.
Vaknade runt halv 11 av att väckarklockan ringde. Nu skulle man upp till skolan och skriva in lite skit på datorn i tio minuter för att dra sig hem igen och vara ledig resten utav dagen - skönt!
Mötte upp Frida och Stephanie och satte oss och klickade framför datorn. Vi skulle nämnligen skriva in lite uträkningar om Öppet Hus som vi var på i tisdags. Där vi sålde fika och lite smycken. Gick bra faktiskt. Så det är det tummen upp för iallafall.

Vi har kämpat hela förra och denna vecka med att bli klar med vår monter vi skulle ha på Öppet Hus och på UBG mässan där vi ska sälja våra smycken. Har kommit tidigare till skolan och jobbat över, vi har kämpat och resultatet blev överraskande bra! Här är några bilder på oss när vi finslipande den lite



Bilder från Öppet Hus kommer senare!

I går var jag ledig från skolan pga av att folk hade volleybolltunering som jag valde bort. Skönt att vara ledig och ta det lungt, det behövdes!

Nu sitter jag här hemma hos frida och snackar om livets alla gåtor och ska ut på en cigg nu vilken sekund som helst.. Ha det så bra gått folk!
PUSS!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0